dimarts, 1 de juliol del 2008

Tinc molt per escriure, pont de Sant Joan a Olp

Les muntanyes d'Areu des de la borda

Des que es van acabar el coles per un motiu o un altre no he escrit tot i que vam estar uns dies a Olp per Sant Joan.

Els dies ens vàren donar per pujar a les Bordes d'Olp i passar una tarda magnífica. Mireu quines fotos:
















Un altre dia, vam dinar unes quantes families al Tele Club tot i que la logística ha de millorar per les properes ocasions. El passat pont de Tot Sants es va fer per primera vegada amb un éxit de gent i d'organització. Tot i això va ser entranyable i divertit.

El Diumenge 22 de Juny va venir a Olp el Marcel·li Borrell, el director teatral responsable del muntatge teatral "Olp Via Fora" que com sabeu es cel·lebrarà el 15 d'Agost a Olp. Finalment, va descobrir que no hi hauran actors professionals sinò que els propis olpins faran la representació. Va demanar voluntaris i només falta un actor d'uns 30 anys per completar el casting. El que es vulgui animar, haurà de fer uns assaigs els Diumenges 13, 20 i 27 de Juliol, 3 i 10 d'Agost i l'assaig general del 14 d'Agost si no hi han canvis. Si algú està interesat, contacteu-me i us donaré les dates exactes si s'escauen canvis.

El millor d'aquests dies però, va ser la revetlla de Sant Joan que vam decidir fer-la a Isil gaudint de la nit màgica de les Falles (en el proper post us donaré detalls i imatges).

1 comentari:

Anònim ha dit...

magnífiques vistes.