divendres, 13 de juny del 2008

Ja era hora!!!


El campanar que els olpins recuperarem!!!

Finalment, els olpins veiem la llum d'un llarg tunel que començà fa molts anys amb l'impuls per part del olpins per la recuperació de l'antic campanar. Han estat anys de col·laboració de tothom i l'indubtable lideratge entre d'altres de l'Eugènia Vidal Cebollero (DEP). Tant l'Eugència com el Jaume d'Orteu (DEP), important paper també el del Jaume, i els que ens han deixat els darrers anys també el gaudiran encara que de manera diferent.

No em vull oblidar de ningú i si ho faig, em disculpo per anticipat. Si us plau, m'ho aclariu amb els vostres comentaris.

El Josep de Cucat m'ha confirmat que l'Ajuntament ja ha adjudicat el projecte de reconstrucció del campanar i la restauració de la coberta de l'església d'Olp.

Us deixo el mail rebut de l'Ajuntament:

"28 de maig últim la Junta de Govern de l'Ajuntament de Sort ha adjudicat definitivament a l'empresa Constructora i Immobiliaria de Solsosa SA (CisSA) les obres de Reconstrucció de l'antic campanar i restauració de la coberta de l'església de Santa Maria de la Purificació d'Olp, per l'import de 240.000 EUR, IVA inclós"

Ja era hora i per fí l'Ajuntament tira endevant el que no podia endarrerir més. Ara només espero que les obres es possin en marxa l'abans possible i poder gaudir del campanar d'Olp.

Pels que no coneixeu l'historia, us deixo dos imatges del campanar:
El campanar que es recuperarà








L'actual campanar
Quina diferència!!!!