dilluns, 21 de març de 2011

Setmana Blanca a Olp


L'invent de la Setmana Blanca per part d'Ensenyament de la Generalitat ens va permetre passar uns dies a Olp fora de cap de setmana en plé mes de Març.

Gràcies, malgrat els "lios", Ensenyament. Sembla ser que, de moment, ja no la tornarem a tenir.

Si ja en un cap de setmana fora de l'estiu trobem el poble molt tranquil, no cal dir com es veu entre setmana. Una forta encaixada als que hi sou tot l'any.

El temps va acompanyar i com els nens han agafat el gust d'esquiar, vam anar a Portainé i els nens es van estrenar a Espot Esquí.

La comoditat de pujar amb el cotxe a la cota 2000 de Portainé ja l'he comentada en aquest blog, però les pistes d'Espot Esquí ofereixen la possibilitat de baixar amb els nens des de la cota més alta fins a baix de tot. Gairebé 6 kilòmetres esquiant!!!

Tot i que els nens ja coneixen Portainé força bé, tots dos coincideixen en que Espot Esquí els agrada més i no crec que es tracti per la novetat. Realment, van gaudir i el fet d'haver-hi poquíssima gent esquiant també va contribuir (ni una cua. Ni als cadires ni al restaurant).A Olp, sempre hi han tasques que fer a casa. L'únic dia que no van anar a esquiar, me'l vaig passar netejant i netejant...... tot el matí.

A la tarda vam anar fins a Rodés. La cosa té nassos perquè encara no hi havia estat mai. Val la pena pujar-hi, per la vista de la Vall d'Assuà que hi ha. Això si, com es nota el vent a Rodés........

I una altra cosa que no té preu, és baixar a Sort a buscar el pà a les vuit i tenir que buscar-lo a l'obrador. Coses del Pallars a l'hivern en dates en que hi ha pocs turistes.