dimecres, 5 d’agost del 2009

Sort 2010 Wildwater World Championship

foto estreta del Flickr de Kayak Sort

M'assebento que Sort acollirà la XXVII edició del Campionat del món de descens d’aigües braves que se celebrarà del 7 al 13 de juny de 2010.


L'esdeveniment és organitzat per la International Canoe Federation, la Real Federación Española de Piragüismo, l’Associació Esportiva Pallars i l’Ajuntament de Sort, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i l’Associació d’empreses d’esports d’aventura del Pallars Sobirà.

Tot i que Sort és coneguda al mon del piragüisme per haver acollit multitut de campionats de piraguisme inclosos campionats del mon (Junior Descens al 1988 i estil lliure al 2001 i 2004) , aquesta serà la primera vegada que acolleix el Campionat del món d'aigües braves.

Aquest esdeveniment pot contribuïr a que el Pallars Sobirà sigui encara més conegut com a destí turístic esportiu i és una important oportunitat perquè les institucions recolzin encara més a les persones encarregades de promoure el turisme receptiu a la comarca.


Des d'aquest blog, farem ressó de com avança l'organització de l'esdeveniment.


Felicitats Sort!!!
Felicitats Pallars Sobirà!!!