dilluns, 3 de novembre del 2008

Tots Sants a Olp (II)


Ja està plantada la bastida per la reconstrucció del campanar de l'església d'Olp. A veure quan hi comencen de debó. Perdó la pèsima foto (no és excusa però era fosc ja).


Com que el temps no ha acompanyat genys per la canalla, el dissabte vam tornar a visitar l'exposició "Hug Roger III, senyor en les muntanyes" que es troba a la tercera planta del edifici de l'Oficina Turisme de Sort.




Vam pujar a Olp perquè estàvem convocats per un altre dinar d'aquells entranyables. Finalment i degut a la pluja cadascú va dinar a casa i ens van trobar Orteu, Moriri, Sabrià, Forn de Sabrià, el Llorenç de La Pleta, el Xavi de la Pleta i una altra familia de la Pleta que no recordo els seus noms (mil disculpes).


Ens vam reunir al Tele Club (Estudi actualment. L'antiga escola que fa de local social avui dia) per menjar uns quants panellets i passar una estona.


Els nens s'ho van passar teta anant per les cases del poble recollint "chuches" i "dolços". El que em despista és que amb les pintes que portaven encara els hi obrissin les portes. Això de Halloween també ha calat entre la canalla d'Olp.