dilluns, 25 d’agost del 2008

Assemblea de l'Associació de Veïns d'Olp - 23 Agost

El passat dissabte es va cel·lebrar l'aasemblea de l'Associació de Veïns amb la seguent ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l'acta de 'assemblea anterior. Es va aprovar amb alguna que altra petita esmena.
2. Estat de comptes. Aprovat, tot i que es menciona l'errada provocada l'any passat i que va suposar assumir una despesa de 1.200 euros perquè un total de 510 butlletes no van ser retornades a temps i l'administració ens va penalitzar. Aquest any 2008, hi haurà una data límit per retornar la loteria no venuda.
3. Comptes de la Festa Major 2007 i la proposta del 2008:
Defícit en les comptes del 2007 asumit per l'Associació de Veïns.
L'Adam de Lletriu va presentar la següent proposta pel 2008:
Festa Major, els dies 12 i 13 Setembre. Actes 12 Setembre: Ball de nit amb el trio "Discóbolos" i disco mòbil amd DJ Eduard. Actes 13 Setembre: per la canalla, Gimkana, castell boti boti, mag i xocolatada. Ball de tarda i nit amb el trio Ruben's. Per tal d'autofinanciar el cost del mag, es vendren unes samarretes commomeratives de la Festa Major 2008. l'Adam recorda que el dijous es plantarà l'arbre i després hi haurà sopar per tothom qui vingui.
4. Comptes de la Festa del Setge d'Olp del 15 d'Agost. Petit deficit cobert per l'Associació dE Veïns. Es pregunta als socis si cal prorrogar-la els propers anys i de quina manera fer-ho. Devant l'èxit de la mateixa i la euforia posterior, la Festa del Setge d'Olp es repetirà i intentarà consolidar tot i l'altíssim nivell d'aquest any.
5. Obres realitzades: Portada d'aïgues (es verteix alguna que crítica per la poca previsió de l'arquitecte municipal i que fa que el nucli de baix encara s'alimenti amb l'aïgua antiga) , Reconstrucció del campanar (s'espera l'inici de les obres inminentment, tot i que sembla que fins Octubre no es comencin per diversos serrells administratius), Carrers (C/ de Noi), Casa Sinto (l'Ajuntament ja ha mostrat en diverses ocasions el seu ànim d'enderrocament però ara mateix estan en procesos jurídics per tal de portar-ho endevant. Els afectats directament reclamen estar presents en les reunions). Projecte obres de l'Estudi (arrel de la festa del setge d'Olp, s'ha trobat una entitat que concedeix subvencions per reformar espais culturals i es vol aprofitar per recuperar part de l'escola d'Olp com a punt de reunió social, organització de possibles exposicions , conferències i xarrades)
6. Elecció de la nova junta: El Jan de Casa Xaus substitueix al Josep d'Orteu com a vocal en la junta per motius obvis.
7. Precs i preguntes. Sense controversia destacada: s'aprova la col·locació d'un sorral al parc infantil.