dimecres, 24 de desembre del 2008

El Pallars Sobirà, molt més que esquí

Llegeixo a Sort Actual que el portal de viatges i turisme Revista Ibérica ha publicat un reportatge del Pallars Sobirà com a destí turístic.
Des d'aquest modest blog vull felicitar la tasca que darrerament realitza l'Oficina de Turisme de Sort promocionant la terra de Hug Roger III en l'àmbit turístic.
Pensant en les limitacions presupostaries que deuen tenir, els vull felicitar per les iniciatives online que tenen com el llançament del blog a mitjans d'any, d'altres de les que no estaré assebentat i aquest reportatge que tindrà difusió i que m'aventuro a dir deu haver costat molt poquet, potser només les despeses del periodista soportades pels establiments col·laboradors en l'iniciativa.
El millor que té la xarxa és que pot arribar a molta gent sense unes grans despeses.
Ben fet!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Ignasi per la teva felicitació, realment tens raó, els recursos econòmics i humans d'una Oficina de turisme són escassos, però gràcies a Internet i les seves possibilitats hem obert un nou canvi al turisme, som partidaris que al segle XXI treballarem amb 2.0 o fins i tot arribarà el que alguns ja anomenen el 3.0.

La teva aportació a la nostra tasca ens ajuda molt, ja que ens dóna forces per continuar lluitant per un turisme accessible, sostenible, de qualitat i sobretot, d'autenticitat, som el Pallars i som Pallaresos, i així ens hem de fer conèixer.

Gràcies de tot cor,

Núria Bosor
Responsable Turisme Pallars Sobirà

Soc ha dit...

Hola Núria,

Gràcies a tú per la visita i la teva aportació. Jo només intento fer ressó de la comarca i en aquest cas de la feina que feu a l'Oficina de Turisme. Salutacions,