dimecres, 16 de setembre del 2009

Festa Major 2009


El segon cap de setmana de Setembre es cel·lebra la Festa Major. Aquest any, la Comissió s'ho ha "currat" molt. Activitats per la canalla i pels grans de tota mena.

Dimecres i Dijous van ser dies trepidants montant-ho tot: bar, escenari, llums, decoració, taules pel campionat de butifarra, preparació del montatge del sopar popular, la plantada de l'arbre,....... com sempre un grup reduït però molt combatiu ho va portar a terme.

El Divendres va començar amb jocs per la canalla. Concretament, la festa de l'espuma. Els petits van disfrutar com mai. I alguns no tan petits també :))))

Per la tarda, el ja clàssic? karaoke, el ball i el sopar popular a l'Estudi. Prop de 100 persones vam gaudir del sopar i d'una estona entranyable. El sopar era un catering que venia marcat però s'havia d'acabar de cuinar allà mateix. El servei va ser inmillorable!!!! fins al punt que part del "cuina team" va haver de saludar als assistents devant les demandes fetes.

A la nit, poca afluència de gent de fora però vam ballar i riure una bona estona.

El Dissabte pel matí, la gimkana infantil amb la ja clàssica? visita del Sr. Frederic. Per la tarda, campionat de butifarra, pallassos de "La Cremallera" que van divertir a la canalla abans de la xocolatada i del ball de tarda.

Al vespre, cinema a la fresca i ball que aquest si va estar molt animat i tancà la festa com es mereix, fins ben entrada la matinada.
NOTA: Si teniu fotos o material que vulgueu publicar, envieu-me un mail. L'adreça la veiu a la porta del blog a mà dreta part superior.