dimecres, 22 d’abril del 2009

Assemblea Informativa de l'Associació de Veïns d'Olp - 11 Abril 2009

La Junta ens va convocar per tal d'informar-nos de 3 temes importants:
L'estat de les obres del campanar.

L'estat de comptes final de la Festa del Setge d'Olp de l'any passat.

La Festa del Setge d'Olp del 2009.


OBRES DEL CAMPANAR

Com sabeu, les obres del campanar estan aturades. Fonamentalment, això es degut a errades burocràtiques de l'arquitecte municipal per dir-ho de manera suau. Sembla ser que la Direcció d'obra li vé gran.
Per altra banda, la Junta va demanar autorització a l'assemblea per fer efectiu l'import que l'Associació de Veïns es va comprometre a donar en el Conveni signat al 2003.
Per acord dels presents, es va concedir aquest permís en el moment en que la 2ª fase de l'obra estigui acabada.

Esperem una resolució efectiva de l'obra en els terminis acordats abans que acabi l'any.

Volem aquest campanar !!!


ESTAT COMPTES FESTA SETGE D'OLP 2008

Degut fonamentalment a una retallada en una de les subvencions otorgades, hi ha un forat de 2.065 euros. La Junta espera recuperar aquest defícit amb la Festa del 2009. Des d'aquí, mostrar el meu agraïment a Ramon Gallart per la seva contribució, desinteresada, de 1.000 €.


FESTA SETGE D'OLP 2009

La Junta i Comissió de la Festa ja ha aconseguit alguna important subvenció per la festa d'aquest any. Ens van explicar quines subvencions han estat sol·licitades i quines seran probablement otorgades. També ens van explicar com estan treballant amb el Marcel·lí Borrell i algunes de les idees aportades.

Aquest any, ni la Junta ni el poble seran tan pasarells com l'any passat i es formularan canvis per tal de que la màxima gent col·labori en el montatge de la festa i no quedi reduït a quantes persones que carreguin amb tot l'esforç previ.

En qualsevol cas, resta molt de temps i aquest juga a favor de la Junta i de la Comissió per superar l'exit de l'any passat.

Olp, Via Fora!!!