dimarts, 8 de maig del 2012

Gran Nord a TV3

Hi havia una gran expectativa en la nova sèrie de TV3, “Gran Nord”, rodada al Pallars Sobirà. Ahir, en el primer capítol, va sortir Sort, que a la sèrie és la població de Fogony i Sorre, que a la sèrie és el poble de Nord.

Segons TV3, l’ audiència va ser molt alta. Tot i que les opinions del públic vers la sèrie no són molt bones

Sempre és bo per la comarca sortir a la tele. Sobre tot, per l’ impacte que pot tenir a nivell turístic.


Cal dir que el capítol em va decebre. L’ imatge que dona dels habitants de Fogony és primitiva i la de Nord, es passen de frenada ratllant a friki.

No em van agradar els papers sobre actuats d’alguns actors i actrius i la dansa de la Mossa i l’ossa, doncs…..em reservo l’opinió.

En qualsevol cas, algún gag, em va treure un somriure i seguiré la sèrie ja que només per veure els exteriors tan familiars, ja val la pena. Tot i que espero que el contingut millori.

ACTUALITZACIO 22 MAIG 2012: Després de 3 capítols, cal dir que el contingut ha millorat però que encara no sé si definir-la com una sèrie d'humor o de quin estil......Hauré de preguntar als de Nord :-)

1 comentari:

Joan Llarch-Bertoli ha dit...

La veritat és que els guions no són gaire bons. Representa que Nord és un poble especial. Malgrat alguns detalls que atribueixen als personatges una gran autenticitat i els donen uns valors morals que avui en dia no sovintejen, presenta a Nord com "un poble de sonats" i a la seva comarca com una zona endarrerida. És un "Twin peaks" en clau d'humor i a la catalana? Em pregunto perquè TV3 sempre ambienta les sèries "poc serioses" i amb notes de frikisme en pobles de parla occidental. Tanta gràcia els fem?